Algemeen, Uitgelicht

lunteren breekt mooie reeks in 2020 van VRC

0 270

VRC liep in de tweede klasse G tegen de eerste nederlaag van 2020 op. De ploeg van trainer Jan Gaasbeek had weinig kans in en tegen Lunteren: 3-0.

Bron: De Gelderlander

De equipe van trainer Dennis van den Berg is bezig met een aardige serie en is drie duels op rij ongeslagen. ,,We waren kansloos”, oordeelde Gaasbeek. ,,Te veel spelers gaven vandaag niet thuis.”

Max Kok was de schlemiel voor rust. De VRC-goalie probeerde een bal op te rapen, maar zag actie mislukken. Wesley Theuns profiteerde: 1-0. Na een handsbal van Noah Ploeg faalde Rick Degenaar niet vanaf elf meter: 2-0. ,,Na rust waren we wel beter”, vond Gaasbeek ,,Maar op strijd verloren we.”

Van den Berg was verguld met het spel van zijn ploeg. ,,De 2-0 stand bij rust was mager. Het had net zo goed 4-0 kunnen staan. In de tweede helft moeten we in de omschakeling eerder toeslaan.”

In blessuretijd viel de 3-0. Weer was Degenaar de schutter. Lunteren vond contact met de middenmoot. Die loopt van nummer vijf Renswoude tot nummer tien Lunteren. VRC staat ook in dat rijtje.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy