Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Luuk van de Lustgraaf komt terug naar VRC

VRC heeft met de komst van Luuk opnieuw een versterking binnen gehaald.

De pas 21 jarige Luuk is begonnen met voetbal bij VRC en maakte op jonge leeftijd de overstap naar Vitesse in Arnhem. Na zijn Vitesse periode speelde hij 1 jaar bij Bennekom in de O19 en speelde in het seizoen 2016-2017 weer voor VRC. Hij maakte dat seizoen af bij de JO19-1 en promoveerde met dat team naar de Hoofdklasse. Luuk maakte na dat seizoen de overstap naar v.v. Veenendaal.

Na twee seizoenen bij v.v. Veenendaal komt de oer VRC-er weer terug op het oude nest.

“Ik ben blij dat ik volgend jaar deel uit mag maken van een talentvolle selectie. De ambitie van de club spreek me heel erg aan en wil graag helpen bij de ontwikkeling en doelen van de club. Ik hoop dat we volgend seizoen voor het kampioenschap gaan meedraaien” Aldus Luuk van de Lustgraaf.

Welcome back home Luuk en veel succes volgend jaar

Technische Commissie VRC 1, 2 en O23

Marcel Hofman