Algemeen, Meiden, Uitgelicht

LVG sponsort VRC VR30+1

Afgelopen vrijdagavond 20/9 was het dan zover. We mochten LVG advocaten in het zonnetje zetten.

Jan van Laar en Gert de Gelder waren bereid de dames van het 30+ team in een nieuw tenue te laten voetballen.

Op de foto
boven van links naar rechts: Jan van Laar (sponsor LVG advocaten) , Hester van der Wielen, Elvera van Wijk, Nicole Broere, Norma Berger, Josine van Elst, Gert de Gelder (sponsor LVG advocaten).
Onder van links naar rechts: Nicole van der Linden, Bibi van Ommeren, Sonja Hendriksen, Tamara Westerink-Voerman
Afwezig: Marlous Jager, Diane Veenendaal en Ron Versteeg (trainer)

De vrouwen mochten naar Candia om twee wedstrijden te spelen en de eerste wedstrijd tegen Woudenberg eindigde in een 1-0 verlies. De 2e wedstrijd bleef het 0-0 tegen Candia. Helaas lukte het de Valleivogels niet om te komen en hadden de dames toch 4 punten verdiend.
Bedankt LVG advocaten voor deze prachtige tenues!

Vrijdagavond 4/10 speelt VRC VR30+ weer maar dan in Woudenberg.

Lvg-advocaten.nl

Bij LVG Advocaten telt iedere zaak en iedere cliënt. Bewuste kleinschaligheid biedt ons de mogelijkheid om niet alleen als advocaat op te treden, maar ook als partner in een proces. Wij denken met u vooruit, zodat u weet waar u aan toe bent.