Algemeen

De mannen doen het weer #SUPERTEAM

Off 306

Het #SUPERTEAM van VRC, de JO11-1, is wederom kampioen geworden in de 1e klasse. Na een zenuwslopende wedstrijd tegen Bunnik JO11-1 stond uiteindelijk 4-3 op het scorebord, en kon Valleivogels JO11-1 ons niet meer achterhalen.

 

Van te voren hadden we nog zo gewaarschuwd voor de fysiek sterke tegenstander, maar toch keken we in de loop van de eerste helft tegen een 1-0 achterstand aan. Op dat moment stroopten de boys van VRC de mouwen op en kwam het via Dylan Septer, na een mooie aanval over meerdere schijven, op 1-1.

 

Mark van Ravenswaaij begon wegens ziekte van de week op de bank, maar stoof na tien minuten het veld in. Er werd al snel een overtreding op hem gemaakt, en die werd door onze veldmaarschalk Jelle van Beek feilloos tegen de touwen gewerkt; 2-1. #diegastheeftechtklasse

 

Mid-mid ‘stoomlocomotief’ Thijs van Dreven werkte zich in de tweede helft na een zware overtreding weer op, en zorgde dat de schijnbaar veilige 3-1 voor VRC op het bord kwam. Bunnik was hier echter niet mee eens. Ze scoorden na een scrimmage voor onze goal 3-2, en met een mooie kopbal klopten ze even later onze topkeeper Jesse van Ginkel; 3-3. Hooligan van de vaste kern Rene van B. maakte zich al grote zorgen langs het veld. Hij had een halve kofferbak illegaal vuurwerk meegenomen. Dat was toch niet voor niks geweest…?

 

Totdat Thijs van Dreven Mark van Ravenswaaij diep weg stuurde. Die maakte het zijn tegenstander en de keeper zo moeilijk, dat de bal uiteindelijk in het goal verdween; 4-3 voor VRC. Rene van B. kon het niet houden, en pakte de eerste knallers er al bij. Topverdedigers Arif Halici, Mart Verschoor en Marnik van de Haar hielden de boel achterin dicht, zodat bij het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter het feest kon losbarsten; drank, kampioenschalen, patat, en de rest kan het daglicht (en dus het papier) niet verdragen.

 

Op een bijveld sleepte Jelle van Beek ook nog even de eerste plaats in de wacht bij de penalty bokaal. Thijs van Dreven werd tweede, en Ruben de Vries derde.

 

Dit alles is te danken aan #SUPERCOACHES Ton & Luuk van de Lustgraaf ( @Luuk, jouw trainerstalent wordt wel gewaardeerd 😉 ).

 

#ditwaseentopseizoen

 

Aanstaande woensdag spelen de boys weer voor de beker, om 18.30 uur bij VRC. Gratis entree.

 

#wijgaanvoordedubbel

 

Bert van Ravenswaaij

Toernooien

Bekijk hier het toernooischema 2018

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041