Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Mick Bomers komend seizoen naar VRC

0 432

Met de komst van Mick Bomers heeft VRC een nieuwe versterking voor de A-selectie. Deze 22-jarige, behendige aanvaller gaat vanaf het seizoen 2022-2023 het eerste elftal van VRC versterken. Mick is een echte buitenspeler die altijd dreigend is voor een verdediging. Zijn allereerste voetbaljaren heeft Mick bij Saestum en Jonathan doorgebracht, daarna is hij naar SV Zeist overgegaan en op 18-jarige leeftijd kwam hij terecht in het eerste elftal. Hier heeft hij zijn ontwikkeling doorgemaakt in het senioren elftal en hij is nu klaar voor de volgende stap. Die volgende stap is dus VRC.

Mick Bomers: “VRC is voor mij een nieuw hoofdstuk in mijn voetballoopbaan. Toen VRC in beeld kwam, hoefde ik dan ook niet lang na te denken om volgend seizoen daar te gaan spelen. Ze spreken ambitie uit en ik ga graag de uitdaging aan om die ambitie gezamenlijk met het team waar te maken.”

Mick is een linksbenige buitenspeler, die zowel snelheid als een goede passeeractie heeft.
Stefan Tanis: “Deze type spelers zijn in steeds mindere mate te bewonderen op de velden. We zijn dan ook erg verheugd met de komst van Mick.”

VRC heet Mick van harte welkom en wenst hem veel succes aankomend seizoen bij onze mooie club!

Technische commissie VRC

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy