Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Mitch van den Berg loodst VRC omhoog

Off 309

Het zat er al lang aan te komen en het is voor VRC nu eindelijk gelukt. Tegen Lelystad pakte het de volle winst en dit had het vooral aan Mitch van den Berg te danken. De spits scoorde drie keer en gaf een assist. ,,Soms begrijp je die jongen niet. Uit het niets kan hij geniaal zijn en zaterdag was zo’n middag.”

Bron Veenendaalse krant / Jeroen van der Veer

Met een grote glimlach stond Kees van Rijswijk de pers te woord. De 0-4 overwinning kwam op het perfecte moment in de competitie en het staat nu iets los van de twee onderste plekken. ,,Nu de zon weer gaat schijnen, beginnen wij te bloeien”, sprak de trainer in beeldspraak.

Ondanks dat VRC heel mat begon, was het Van den Berg die zijn ploeg op sleeptouw nam. Vooral de 0-2, nog voor rust, was van grote schoonheid. ,,Een bal in de verre hoek. Zo de kruising in.”

Vervolgens bleef het erg lang hangen op de marge van twee en toen vond Steven Diepeveen het genoeg geweest. De invaller schoot twee minuten voor tijd de bevrijdende 0-3 tegen de touwen. ,,Het slotakkoord kwam van Mitch. Lang leek het er op dat wij een keer gingen winnen, want je voelde het aankomen, en nu is het zo ver. Heerlijk.”

Toernooien

Bekijk hier het toernooischema 2018

Evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041