Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Nacompetitie programma VRC 1

0 257

VRC speelt met Sparta Enschede, ASV Dronten en SVI (Ittersum) in het onderste deel van het nacompetitie schema. Merino’s, Unicum, WVF (Zwolle) en Leleystad’67 spelen in het bovenste deel. De winnaar van het bovenste en onderste delen spelen op 15 juni op neutraal terrein voor promotie (of handhaving ingeval van Merino’s en ASV Dronten) naar de eerste klasse.

VRC begint zaterdag 1 juni met een uitwedstrijd bij Sparta Enschede. Deze wedstrijd begint om 14:30 uur. Locatie: Sportpark Schreurserve, Kotkampweg 44, 7531AT Enschede.

Bij winst speelt VRC 0p 8 juni tegen de winnaar van de wedstrijd ASV Dronten tegen SVI. Ook dit zal een uitwedstrijd zijn.

 

De competitie is nagenoeg voorbij. Tijd voor de nacompetitie! Hierbij enkele belangrijke regels met betrekking tot deze beslissende wedstrijden.

BRON https://www.knvb.nl/nieuws/districtsnieuws/55757/belangrijke-informatie-nacompetitie-senioren

Algemeen (voor alle categorieën)

  • Indien een wedstrijd in een gelijkspel eindigt, wordt er meteen verlengd met 2 x 15 minuten. Als ook na verlenging de stand nog gelijk is, dan volgt een strafschoppenserie.
    LET OP: de strafschoppen worden genomen volgens het zogeheten ABBA-systeem. Het ABBA-systeem houdt in dat ploeg A de eerste strafschop neemt en ploeg B de volgende twee, waarna ploeg A weer mag. De strafschoppenserie ziet er derhalve als volgt uit:
 1e strafschop Ploeg A  2e strafschop Ploeg B
 3e strafschop Ploeg B  4e strafschop Ploeg A
 5e strafschop Ploeg A  6e strafschop Ploeg B
 7e strafschop Ploeg B  8e strafschop Ploeg A
 9e strafschop Ploeg A 10e strafschop Ploeg B
11e strafschop Ploeg B 12e strafschop Ploeg A
13e strafschop Ploeg A 14e strafschop Ploeg B
15e strafschop Ploeg B 16e strafschop Ploeg A
17e strafschop Ploeg A 18e strafschop Ploeg B
Enz.
  • De finales worden allemaal gespeeld op neutraal terrein. De finalisten dienen daarover in eerste instantie in overleg zelf afspraken te maken met een neutrale vereniging. Indien beide finalisten niet tot overeenstemming komen, wordt de finale door de KNVB bindend vastgesteld op een neutrale accommodatie.

Specifiek mannen standaard

Conform artikel 32, lid 1, uit het Reglement Wedstrijden Amateur Veldvoetbal, hebben teams de mogelijkheid om in de verlenging een vierde wisselspeler in te zetten.

Artikel 32 – Wisselspelers

1a. In veldvoetbalwedstrijden van teams die ingedeeld zijn in categorie A mogen gedurende de gehele wedstrijd niet meer dan drie spelers worden gewisseld. Indien sprake is van een verlenging, mag in de verlenging een vierde speler, onder wie de doelverdediger, worden vervangen, ongeacht of gedurende de wedstrijd en de verlenging reeds het maximaal toegestane aantal van drie spelers, onder wie de doelverdediger, is vervangen.

b. Een speler die eenmaal is gewisseld, mag niet meer aan de wedstrijd deelnemen.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toernooien

Bekijk hier het

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
vr-ma van 8:30 -11:00 uur / za van 8:00-17:00 uur
Privacy