Netwerken en ontspannen

Heb je De Veensche Businessclub al gespot in De Rijnpost?

De Veensche Businessclub

Ontmoeten en ondernemen in een informele sfeer.

De Veensche Businessclub bestaat vanaf 2017 en is een actieve netwerkclub voor ondernemers die elkaar echt willen leren kennen en met en voor elkaar opdrachten genereren.

Als ondernemers inspireren en helpen wij elkaar.

Wij organiseren op regelmatige basis inspirerende bijeenkomsten, gaan bij onze leden op bedrijfsbezoek en hebben regelmatig gezellige borrels. Het is de netwerkclub voor ondernemers met een sterke connectie met de voetbalclub VRC.

De Veensche Businessclub heeft een duidelijke ambitie om te groeien en nieuwe leden zijn dus van harte welkom. Kom een keer naar een van onze bijeenkomsten om de sfeer te proeven en te kijken of je je op je gemak voelt.

De combinatie van sport en business is al jaren een succesvol marketinginstrument. De Veensche Businessclub biedt de lokale ondernemers een platform hiervoor. Uit elke branche mogen maximaal 3 bedrijven lid worden zodat elk bedrijf de aandacht krijgt die het verdient.
Als businessclub beschikken wij uiteraard over statuten en een huishoudelijk reglement, dit sturen wij u graag toe op verzoek. Informeert u hiernaar bij het secretariaat.