Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Niels ten Have volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van vv VRC

Met Niels ten Have (31 jaar) krijgt VRC een ambitieuze jonge trainer/coach als opvolger van trainer Jan Gaasbeek, die VRC van de derde- naar de tweede klasse bracht. VRC en Niels ten Have zijn een overeenkomst voor één seizoen aangegaan. Momenteel is Niels actief op het een na hoogste amateur niveau (2e divisie A) bij de J019-1 van Roda’46 in Leusden.

In het dagelijkse leven is Niels werkzaam als docent lichamelijke opvoeding op het Christelijk Lyceum in Veenendaal. Niels is oud speler van VRC 1 en is als trainer/technisch coördinator onderbouw jeugd, zijn trainersloopbaan begonnen bij vv VRC.

Hij stapte in 2015 over naar Roda’46. De eerste jaren was hij – onder Jeroen de Zwaan (nu hoofdtrainer Merino’s) – assistent trainer bij Roda’46 JO17-1 (2e divisie) . In augustus 2017 nam hij het stokje over van Jeroen en werd hoofdtrainer van de JO17-1. Sinds het seizoen 2020-2021 is hij hoofdtrainer van de JO19-1.

Ambitieuze coach, passend in toekomstplaatje VRC

vv VRC is trots om Ten Have aan zich te kunnen binden. Wij zien in Niels een zeer ambitieuze coach die volledig past in het toekomstplaatje van VRC. Niels is een trainer die door middel van zijn kwaliteiten een groep naar het volgende niveau kan brengen. Hij heeft bij Roda’46 bewezen dat hij met gedegen vakkennis in staat is spelers gericht op te leiden en beter te maken. Dit doet hij o.a. door gebruik te maken van beeldmateriaal van de trainingen en wedstrijden.

Niels ten Have: “Ik zie er naar uit om het nieuwe seizoen bij vv VRC te kunnen beginnen, de club is volop in ontwikkeling en wil op een zo hoog mogelijk niveau acteren. Vanuit mijn eigen ambitie en ontwikkeling wil ik daarin graag een rol spelen.”

Wij hebben alle vertrouwen in de capaciteiten van Niels en wensen hem voor aankomend seizoen dan ook veel succes toe.

Namens Bestuur en de Technische Commissie vv VRC

1. Mike Denissen 15 december, 2021 at 07:21 -  Beantwoorden

Wat een fantastisch nieuws! In jou Niels, heb ik altijd een meedenker gezien in het veld. Gezien de ontwikkeling die je doorgemaakt hebt bij Roda’46 heb je laten zien dat je dit nivo aan kan. Ik weet dat je dit kan!
    Het duurt nog even, maar als het zover is, veel plezier en succes bij jouw cluppie👌🍀