Nieuw bericht van El Capitano

Heey Toppers,Strijders, Legends en vooral ongelooflijke mooie mensen!!

Zat laatst thuis te denken is inmiddels te lang geleden dat ik weer wat van mij heb laten horen. Bij de G afdeling gaat het goed ondanks de corona, we zijn inmiddels na 2 volwassen teams G1 en G2 met lekker alles door elkaar qua niveau en dat werkt echt zijn vruchten af in alle vlakken sociaal en voetballend wat resulteert dat iedereen ongeacht een voetballende vermogen en sociaal gezien vooruit gaat en het echt een super leuk groep maakt ondanks de 2 teams op zaterdag 1 team door het hele seizoen zijn. Daarnaast heb ik het voorrecht gehad om de G jeugd afdeling trainen te mogen geven en wat zijn dat ongelooflijke mooie mensen. Ik heb echt genoten om deze toppers trainen en te leren van de spelers en trainers. Ook mooi om te zien dat deze onderdeel van de G afdeling te zien groeien sinds ik ze trainen heb gegeven. Ik vind het zelf ook mooi om te zien met de Welkom terug dag eerder dit jaar en op de donderdag dat alles door elkaar loopt en dat de senioren zelfs met de jeugd praat en andersom ook. Wil ook zeggen dat de trainingen echt super leuk zijn van de trainers Ton,Ewout,André,Fred en Richard. Wil ook de complimenten aan onze stagiair Sem van de Wielen je doet echt goed strijder. Enige tip ga vooral niet met je handen in de zak staan want we zijn niet op vakantie hahah

Nou denken jullie hoe gaat het met beide teams in de competitie? Best goed eigenlijk we hebben met de G2 waar ik zelf in speel inmiddels maar 1 keer verloren van Eldenia met maar 7-6 en de rest gewonnen met eigenlijk veels te veel waarvan ook alles aan hebben gedaan om het zo eerlijk mogelijk te laten gaan en het verschil niet te groot te laten worden. Mooie is ook dat we met de G2 bij o.a. bij SKV Wageningen en beide wedstrijden tegen Eldenia G2 met minimaal 2 a 3 man minder speelde en echt leuk was ook onderling. Bij de G1 gaat het qua uitslagen iets minder misschien maar wat mij opvalt bij de G1 is ondanks dat de uitslagen niet altijd leuk zijn. Zie ik wel heel vaak dat de gezelligheid bij de meeste blijft en echt ook progressie zie qua spel. Wat ik tot nu toe gezien heb.

Daarnaast zou ik en de rest van de G afdeling het leuk vinden als het weer mag dat er meer publiek langs de zijlijn staat. Ik merk elke keer dat de jongens er soms nog over hebben als er heel veel publiek staat langs de lijn of de onderlinge wedstrijden toen tegen VRC 1.

Daarnaast wil ik alle stafleden van de G afdeling bedanken en stagiaires bedanken al voor alle energie en tijd die ze in dit zooitje ongeregeld stoppen. Daarnaast wil ik namens mij en de hele G afdeling een fijne jaarwisseling wensen en een sportief gezond maar vooral mooi en gezegend met vele mooie momenten 2022!!

Groetjes ciao ciao jojo

El Capitano Bargie (Ruben Bargeman)