nieuw bericht van El Capitano

Hier weer een berichtje vanuit het G-voetbal. Inmiddels hebben we 2 trainingen en een toernooi op zitten in Zwolle in het nieuwe jaar. Maar we zijn geëindigd met de g1 met het bedrijven toernooi bij VRC en een gezellig toernooi hebben gehad plus de sportievetijds prijs hebben gewonnen. Bedankt alle vrijwilligers die hier aan hebben geholpen en ook de commissie.
Na 2 weken rust gehad te hebben zijn we 9 janauri begonnen om de oliebollen kwijt te komen en fit te zijn voor het toernooi in Zwolle. En het werkte gelijk zijn vruchten af,want we zijn met alle 3 teams in de top 5 geëindigd in ons eigen poule’ s waarvan g1 1ste werd in hun poule g2 4de in hun poule en g3 2de in hun poule. Van de week ook ons 2de training het was ook weer geslaagd.
Nu de komende weken weer meer fit worden voor de competitie en weer lekker te gaan voetballen. Tevens ook binnenkort in februari 3 dagen weg met beide teams.
Wil nog wel wat leuks te melden!! Inmiddels zijn we 3 jaar bezig met G-voetbal naast dat ik het bij VRC het gevraagd heb om het op te starten en mij vader ook er gelijk ook betrokken is. Heeft hij met de nieuwjaarsreceptie de vrijwilligers van 2019 gewonnen.
Namens de hele groep en staf nogmaals gefeliciteerd en zwaar verdiend.
Voor nu iedereen succes de komende weken, als je nog mensen weet laat ze lekker aansluiten bij ons. Maar vooral een sportief en gezond voetbaljaar gewenst!!
Groetjes El Capitano Bargie