Algemeen, Jeugd, Meiden

Nieuw trainingsschema vanaf 3 maart

Vanaf woensdag 3 maart mogen jongeren tot en met 26 jaar weer in teamverband buiten sporten en onderling wedstrijden spelen met teams van de eigen club. Eind vorig week is er geïnventariseerd wie van de senioren teams wel of niet vanaf woensdag willen gaan trainen. Acht teams hebben aangegeven dat ze dat weer graag willen gaan doen. Ontzettend fijn dat zij dat weer mogen. Gelukkig weer een klein stukje op weg naar het normale leven. Natuurlijk jammer voor die spelers die ouder dan 26 jaar zijn. Voor hen is er helaas nog niets veranderd

Er is door Jan Kees Bos en Bert van de Weerd een TIJDELIJK en aangepast trainingsschema opgesteld.

Omdat het sportpark vanwege de avondklok om 20:30 op slot gaat, heeft VRC moeten improviseren in het trainingsschema. Hierbij hebben wij voorrang gegeven aan de seniorenteams en is ook de zaterdag gebruikt als trainingsmoment voor deze teams. De jeugd heeft namelijk de laatste maanden wel kunnen trainen en onderling kunnen voetballen en de senioren konden helemaal niets doen. Om die reden geven wij hen nu voorrang.

Jeugdteams zullen daarom her en der wat moeten inschikken qua ruimte op het veld. Daarvoor vragen wij je begrip en verzoeken wij alle teams om flexibel te zijn en rekening te houden met elkaar, zodat ieder team kan trainen.

Kleedkamers, kantine en toiletten

De kleedkamers en de kantine blijven nog steeds gesloten. Kom daarom 5 minuten van te voren omgekleed naar het sportpark. De toiletunit in het kleedgebouw is wel open.
Na afloop van de training mogen de teams niet op het sportpark blijven hangen. Ook niet op 1,5 meter afstand met een lekker drankje in het midden op het (kunst)gras. Het is dus de bedoeling om direct na de training naar huis te gaan.

Het sportpark gaat overigens op zaterdag om 16:30 op slot.

Trainingsschema en veldindeling per trainingsblok

Op de doordeweekse trainingsdagen zijn er op de drie trainingsvelden slechts twee tijdsblokken: 17:45-19:00 en 19:00-20:15.
Alleen op de donderdagavond zijn er op veld 3 drie tijdsblokken: 17:30-18:30, 18:30-19:30 en 19:30-20:30)

Om het visueel te maken hebben we naast het tijdelijke schema, per trainingsblok ook een veldindeling voor de doordeweekse trainingendagen gemaakt. Voor de zaterdag is dat niet nodig, omdat het voor de senioren teams heel simpel is: ieder een half veld of meer.

Het tijdelijke trainingsschema vind je op de gebruikelijke plaats op VRC Home-pagina onder het kopje ‘Trainingsschema’. Het schema staat op het 1ste tabblad en de exacte veldindeling per trainingsblok vindt je op het 2e t/m 4e tabblad.

Onderlinge jeugd wedstrijden op zaterdag

Op de zaterdag zijn de tijdsblokken voor de onderlinge wedstrijden nu als volgt:

• 08:45-09:45: Spitsies & Tijgers veld 2
  • 09:00-10:00: JO8/09/10 veld 1 t/m 3
  • 10:15-11:15: voor overige jeugdteams veld 1 t/m 3
  • 11:30-12:45: voor overige jeugdteams veld 1 t/m 3
  • 13:00-14:30: voor overige jeugdteams veld 3, 4 en 5
  • 14:45-16:15: voor overige jeugdteams veld 4 en 5

Omdat er niet op veld 4 en 5 getraind mag worden, zijn veld 1, 2 en 3 nu voor het grootste deel gereserveerd voor trainingen van de seniorenteams.

Voor de jeugdteams geldt nog steeds, dat aanvragen voor de onderlinge wedstrijden uiterlijk dinsdags via mail (tc-onderbouw@vv-vrc.nl) bij Bert van de Weerd ingediend moeten worden.

Vragen/opmerkingen

Mochten er teams vragen hebben over het tijdelijke trainingsschema dan kunnen zij contact opnemen met:

Jan Kees Bos: coordinatortrainingsschema@vv-vrc.nl of met Bert van de Weerd: tc-onderbouw@vv-vrc.nl