Nieuwbouw update 2

In dit vervelende Corona tijdperk is er soms ook nog wel eens wat leuks te melden.

Naast het feit dat we gelukkig weer mogen trainen, al is het soms nog wat aangepast,  zijn wij achter de schermen door gegaan met onze nieuwbouwplannen.

Weliswaar de laatste maanden op afstand vanwege Corona maar vanaf 1 juni hebben we met gepaste afstand toch met elkaar ons over de tekeningen kunnen buigen.

Wij willen jullie in het kort op de hoogte stellen van de vorderingen. Waar staan we nu ?

Wat het ontwerp betreft zijn we er wel bijna uit en zitten we dicht tegen een definitief ontwerp aan. De installaties zijn ingepast en er zijn wat  wat kleine aanpassingen gekomen die onze architect nu aan het verwerken is.

Daarnaast zijn we nu gestart met de toe te passen materialen, die onze kleedruimte vorm en kleur  moeten gaan geven.

De eerste kostenramingen van de installaties zijn er inmiddels ook.  We zijn nog druk aan het bekijken wat we nu exact willen en wat de kosten hiervan zijn. Denk hierbij aan investeringen op het gebied van duurzaamheid. Kosten die we nu moeten gaan betalen en in de loop van de komende jaren kunnen terug verdienen. We zullen de plussen en de minnen nog tegen elkaar af moeten wegen of deze investeringen nu wel betaald kunnen worden. De komende tijd zullen we hier aandacht aan gaan besteden. We gaan daarnaast op zoek naar een constructeur die alles constructief zal gaan berekenen en tekenen.

Als dit gereed is komen we toe aan prijsvorming van de aannemer en zullen we het hele kostenplaatje compleet hebben en zal de uitkomst aan het bestuur gepresenteerd worden. Na goedkeuring door de leden (waarschijnlijk in een Buitengewone Algemene Ledenvergadering) zal er z.s.m een bouwaanvraag ingediend worden.

De intentie is er nog steeds om vanaf mei 2021 te kunnen starten met de bouw.

Met een sportieve bouwgroet,

De Bouwcommissie