Algemeen, Club van 50, Sponsors

Nieuwe sponsor voor de Club van 50: Hertog Diervoeders!

Yes! We hebben een nieuwe sponsor aan de lijst van de Club van 50 kunnen toevoegen. Vanaf nu krijgen onze leden van de Club van 50 10% korting* bij Hertog Diervoeders.

Hertog Diervoeders is een dierenwinkel met een ruim aanbod van de meest veelzijdige producten waar elke dierenliefhebber zijn of haar huisdier optimaal mee van dienst kan zijn. Hertog Diervoeders biedt een ruim assortiment met dierbenodigdheden voor gezelschapsdieren, buitenvogels en paarden. Zij werken met veel bekende merken samen, zoals Royal Canin, Eukanuba, Pro plan, Hill’s en Iams. Daarnaast hebben ze ook hun eigen bekende label voor honden- en kattenvoer. Naast dierenvoer hebben zij ook veel dierbenodigdheden en accessoires. Denk hierbij aan een honden- of kattenmand, geneesmiddelen, vlooienmiddelen, ontwormingsmiddelen etc. Kortom: alles om uw dier de juiste verzorging en liefde te geven!

*Korting geldt voor alle producten, met uitzondering van diervoeding en kattenbakvulling.

Hertog Diervoeders heeft twee filialen:
– Veenendaal, Middelbuurtseweg 34A
– Rhenen, Molenstraat 8

Het bestuur van de Club van 50 is erg blij met deze nieuwe sponsor. Des te leuker is het omdat de eigenaar van Hertog Diervoeders een echte VRC-er is. Yvar Hertog heeft voorheen bij de junioren en de senioren gespeeld en ondanks dat hij inmiddels niet meer in Veenendaal woont, is hij nog steeds lid van VRC.

Wil je profiteren van korting bij Hertog Diervoeders of bij één van onze andere sponsoren? Word dan lid van de Club van 50! Klik hier voor meer informatie en deelnemende winkels, bedrijven en restaurants, of klik hier om je in te schrijven.