Algemeen, J.O.C., Sponsors, Uitgelicht

Nieuwe sponsors Zilva en Centric voor VRC JO13-3

Dankzij Zilva Vloeren uit Rhenen en Centric IT Solutions uit Gouda hebben de spelers van VRC JO 13-3 vandaag nieuwe trainingspakken en wedstrijdoutfits gekregen. De leiding en jongens bedankten Saskia Poppe (Zilva vloeren) en Mark Uiterwijk Winkel (Centric IT Solutions) vanochtend op het veld voorafgaande aan de wedstrijd. Een fotomoment mocht natuurlijk niet ontbreken!

Over Zilva Vloeren

Zilva Vloeren is geen onbekende naam binnen VRC (zij hebben de afgelopen jaren ook andere teams gesponsord). Zilva is uw lokale partner voor alle typen vloeren zoals hout, gietvloeren maar ook PVC. Warmte en duurzaamheid zijn de speerpunten van Zilva. Dit geldt voor zowel de producten als de relatie met de klanten. ” Het begint met een goed gesprek, krijgt concreet vorm in de fabriek en is pas klaar als de nieuwe vloer in jouw woning ligt. Vanaf dat moment, de plek waar jij geniet van bijvoorbeeld de warmte en comfort van een unieke houten vloer in combinatie met ons vloerverwarmingssysteem. Alle vloeren zijn uitgebreid getest en DIN gecertificeerd. Afgewerkt met passie en oog voor detail” geeft Saskia Poppe aan.

Interesse gewekt? Zilva Vloeren is gevestigd in Rhenen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website of bel gewoon 0318 – 304 249. Alle vloeren zijn uitgebreid getest en DIN gecertificeerd.https://www.zilva.nl/vloeren

Over Centric IT Solutions

Ook Centric kan ook geen onbekende zijn in Veenendaal: sponsoring van diverse teams bij VRC, IT leverancier van veel gemeenten in Nederland waaronder ook de gemeente Veenendaal. Voorheen sponsor van Graafschap, Groningen, Sparta maar ook de KNWU. Centric onderscheidt zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners door diepgaande IT-kennis te koppelen aan jarenlange ervaring met branchespecifieke processen in de overheid, supply chain en financiële sector.

Centric biedt haar klanten gekwalificeerde en enthousiaste professionals, doeltreffende technologische oplossingen en hoogwaardige IT-diensten en administratieve services.  Meer informatie over de activiteiten van Centric? https://www.centric.eu/nl/of 06-22426550 (Mark Uiterwijk Winkel)

Namens de sponsorcommissie/teamleden/begeleiders (Bastiaan en Kees) bedanken we Saskia Poppe van Zilva en Mark Uiterwijk Winkel van Centric hartelijk voor de sponsoring.