Algemeen, Jeugd, Sponsors, Uitgelicht

Nieuwe tassen voor de JO11-2 dankzij Docomar

Off 341

Acht enthousiaste, leergierige jongens. Heel veel lol tijdens de trainingen en op zaterdag, maar ook volledige focus tijdens de wedstrijden. Mooie shirts en dito trainingspakken. Een technische staf van vier man. …….. Tsja, wat wens je dan nog meer.

Bij Docomar dachten ze daar anders over. De ene speler liep met een blauwe rugzak, de ander liep met een rode tas en er gaan zelfs geruchten dat iemand een plastic tas mee naar de training nam. Oftewel een allegaartje wat niet past bij dit verder zo gestroomlijnde 8-tal. Dus wat was het een verrassing voor de jongens dat deze week acht spiksplinternieuwe tassen tevoorschijn getoverd werden. Groot genoeg zodat zelfs de grootste ijdeltuiten in het elftal ruimte genoeg hebben.

Henk-Bart van Doorn (directeur van Docomar): “Docomar is een bedrijf waar plezier en hard werken hand in hand gaan. Deze waarden zie ik ook terug bij VRC JO11-2.”

Zaterdag werd er direct weer een nieuwe overwinning geboekt. Een klinkende 3-1 overwinning op Saestum JO11-2. Daarmee staan ze ook fier aan kop in de competitie.

VRC JO11-2 bestaat uit de volgende spelers. Twee pure verdedigers die de balans waarborgen: Stijn Schaap en Levi van Doorn. Twee spelers die de volledige flank kunnen bestrijken: Jesse Hendriksen en Seth van Elst. Twee spelers die op het middenveld uit de voeten kunnen, maar ook voor de goals kunnen zorgen vanuit de spits: Aleksa Stevanovic en Tygo Anbeek. En VRC JO11-2 heeft ook een echte spelverdeler genaamd Sem Hendriks. Last but no least is de rots in de branding: keeper Milan van Dam.

Achterste rij: Ivan Stevanovic (trainer), Maarten Anbeek (trainer), Henk-Bart van Doorn (sponsor), Michael Hendriks (trainer), Gert-Jan van Elst (leider).

Voorste rij: Aleksa Stevanovic, Seth van Elst, Stijn Schaap, Levi van Doorn, Sem Hendriks, Jesse Hendriksen, Milan van Dam en Tygo Anbeek.

Over Docomar:

Docomar bewerkt en verwerkt in opdracht droge poederproducten voor afzet in de FEED maar ook voor de technische industrie. Dit doen ze al ruim veertig jaar. Op inmiddels twee locaties in Veenendaal zorgen de mensen van Docomar voor een accurate aanpak van de producten.

Meer informatie vindt u op www.docomar.nl.

 

Toernooien

Bekijk hier het toernooischema 2018

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041