Nieuwe tenues: praktische zaken

De afgelopen week zijn alle teamtassen met nieuwe Nike tenues uitgedeeld (op 2 teams na). We zijn er trots op om de hele vereniging in deze tenues te laten spelen. Een aantal punten willen wij nog even toelichten:

Wassen van de tenues

Individueel wassen is vanaf heden niet meer toegestaan, maar wel per teamtas. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om 1 ouder aan te wijzen, die tegen vergoeding het hele jaar wast. Hiervoor is gekozen om met name kleurverschil te voorkomen. De vergoeding voor de wasouder mag per team zelf bepaald worden. Ons advies is tussen €15,- en €20,- per speler aan te houden.

Het is niet toegestaan de tenues te laten drogen d.m.v. de wasdroger.

Helaas staan op de sokken van Nike geen maten vermeld. Indien er verschillende maten per team zijn, is dit dus lastig te herkennen. Je kunt het zien aan de lengte van de sokken, maar het kan zinvol zijn sommige sokken te markeren met bijvoorbeeld een geel stiksel.

Thermokleding

Indien een speler zodra het kouder wordt thermokleding wil dragen, dan kan dat via de VRC webshop worden besteld (deze gaat volgende week live).
Onder het gele shirt wordt tijdens de wedstrijd altijd een geel thermoshirt gedragen. Voor de dames van VRC is er tevens een mouwloos geel thermoshirt toegevoegd om onder het shirt te dragen. De thermoshirts worden aangeboden in de webshop tegen een zeer gunstige prijs.

Uittenue

VRC geeft geen standaard uittenue per team. Indien een team thuis speelt en de tegenstander ook in het geel speelt, zal dit door het wedstrijdsecretariaat aan het desbetreffende team worden doorgegeven. Dit zal op maandag/dinsdag zijn, voor de zaterdag dat het team uittenues nodig heeft.
Donderdagavond of zaterdagochtend kunnen de tenues worden afgehaald bij het wedstrijdsecretariaat.

Indien je niet bent gebeld en toch onverhoopt uittenues nodig hebt, dan kun je een mail sturen naar: voorzitter-wz@vv-vrc.nl.

Is een uittenue niet ingeleverd, dan wordt er een boete gehanteerd van €20,-

Keepers

Keepers spelen in een standaard tenue: shirt en korte broek. Een lange broek of thermokleding kan vanaf volgende week zelf in de VRC webshop worden gekocht.