Algemeen, Jeugd, Sponsors

Nieuwe ‘MAIN Energie’ voor JO16-2!

Sinds kort lopen ‘de mannen’ van JO16-2 er weer perfect bij na het in gebruik nemen van de nieuwe trainingspakken geschonken door MAINEnergie. Het is bekend dat het energielevel op de leeftijd van onze boys wat wisselend kan zijn, mede door de gezonde levensstijl😉………een nieuwe energie impuls is dan ook altijd welkom!

Daarmee was het feest nog  niet voorbij want van deze mooie sponsor ontvingen wij ook een fors aantal nieuwe ballen, en daarnaast zijn ook de coachjassen voor de staf al onderweg.

Wij bedanken MAIN dan ook hartelijk voor deze fantastische bijdrage aan onze club!

Over MAINEnergie

MAIN Energie is al ruim 15 jaar dé Energiepartner / leverancier van zakelijk Nederland, met bewezen (financiële en ontzorgende) voordelen. Zij voorzien bedrijven (groot maar natuurlijk ook MKB) in Nederland naast levering van energie ook van advies over energiewetgeving, innovatieve diensten om energie te besparen en laadpalen voor elektrische auto’s.

Als klant van MAIN zijn alle energiezaken dus geregeld!

Naast het zakelijke aspect richt MAIN zich ook op (MVO) sportief vlak want sport kan simpelweg niet zonder de juiste energie! Daarom ondersteunt MAIN Energie een aantal topsporters en sportclubs. Soms landelijk maar zeker ook lokaal zoals nu bij VRC. Mede hierdoor kunnen zij optimaal blijven trainen en vol energie voor de medailles en overwinningen gaan!

Voor meer informatie:  www.mainenergie.nl

Een geheel vrijblijvende afspraak is gauw gemaakt en het positieve resultaat daarvan ( in meerdere opzichten) zal u verbazen.