Nieuwe webshop voor VRC-leden

Met de overgang van onze vereniging naar het kledingmerk Nike, mag een nieuwe VRC-webshop niet achterblijven. De afgelopen tijd is er achter de schermen hard gewerkt aan deze webshop. Speciaal voor VRC-leden is er nu de mogelijkheid je eigen VRC-kleding te bestellen. Deze kleding, standaard voorzien van VRC-logo, kan je eventueel ook met naam, initialen of rugnummer laten bedrukken.

Naast de specifieke VRC artikelen kun je in de webshop ook algemene Nike artikelen bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: thermoshirts, sokken, tassen etc.

De webshop is in een aantal hoofdcategorieën ingedeeld. Naast een lijn voor senioren en junioren, tref je ook een lijn voor dames, keepers en trainers aan.

Neem snel een kijkje in deze nieuwe webshop van VRC: https://vv-vrc.clubwereld.nl/

Prijzen in de webshop zijn onder voorbehoud van typefouten.