Algemeen, Uitgelicht

nog 1 keer: VRC BEDRIJVENTOERNOOI 28-12-2019 “Knallend het jaar uit”

0 198

Afgelopen zaterdag 28 december 2019 werd het 3e VRC bedrijventoernooi gespeeld. Wat een mooie dag was het waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gingen. Het toernooi begon om 11.30 uur met 4 poules. 1 recreatieve poule, 2 net niet poules en 1 competitie poule. Nadat iedereen zijn wedstrijden had gespeeld waren De Gemeente Veenendaal (recreatieve poule), Visional Design (De net niet poule) en V&L transport (competitie poule) uiteindelijk de beste. In de tot crazy piano’s kroeg omgebouwde VRC kantine vond de prijsuitreiking plaats en was er voor iedereen een overheerlijk stampottenbuffet. Catering service ’t Noorden…. Bedankt hiervoor. Het was weer top geregeld.

En wat was het een gezelligheid in de kantine van VRC. Iedereen was aanwezig.. van kinderen tot opa’s en oma’s, van jong tot oud, vaders en moeders, van voetballers van Merino’s tot VRC, van DOVO tot GVVV en werknemers van grote – en kleine bedrijven. Fantastisch!!! Iedereen bedankt voor de aanwezigheid en de gezelligheid. De foto’s en de filmpjes zeggen genoeg!

Natuurlijk bedanken we hierbij nogmaals de 9 scheidrechters, het bar – en keukenpersoneel, de toernooi commissie (Dick Rozeboom en Kurt Schoonhoven), onze EHBO’er Richard Looijen  en Henri van der Weijden die ons enorm hebben geholpen. Een extra dank gaat ook uit naar de altijd trouwe schoonmaakploeg van VRC die er afgelopen maandag weer voor heeft gezorgd dat de kantine weer schoon, netjes en opgeruimd was. TOP.

Het was een dag om niet te vergeten… echt… KNALLEND het jaar uit!!!!

Een heel mooi, sportief maar vooral gezond 2020 gewenst en wie weet zien we elkaar weer op het volgende VRC bedrijventoernooi.

Nogmaals bedankt aan iedereen namens de organisatie van het VRC bedrijventoernooi.

Robert de Bruijn, Gerard van de Haar, Henk-Bart van Doorn en Alex Admiraal

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy