Algemeen, Club van 50, Uitgelicht

Onderhoudsploeg ontvangt multifunctionele golfkar van VRC Club van 50

Het sportpark van VRC ziet er altijd piekfijn uit. Dat gaat niet vanzelf: Dat is te danken aan een groep vrijwilligers die er iedere week weer voor zorgt dat al onze leden, zonder zorgen, kunnen voetballen. Met in totaal vijf velden hebben we een groot sportpark. Stel je voor dat je iets aan het repareren bent op veld 5 en je er vervolgens achter komt dat je iets bent vergeten en weer helemaal naar de andere kant moet. Dan zou een multifunctioneel golfkarretje uitkomst bieden.

Dat vonden de leden van de Club van 50 ook. Zij hebben in 2021 gestemd op het doel: Hulpmaterieel voor de onderhoudsploeg. Na overleg met deze (vrijwillige) onderhoudsploeg heeft de Club van 50 een elektrische golfkar aangeschaft. Deze golfkar is inmiddels VRC-waardig gemaakt door hem in knap geel/blauw te spuiten. Afgelopen vrijdag heeft het bestuur van de Club van 50 de sleutels overhandigd aan de onderhoudsploeg. Zij zijn enorm blij met deze nieuwe aanwinst.

Club van 50

De Club van 50 van VRC is een initiatief van een aantal leden van v.v. VRC met als doel nog meer betrokkenheid te creëren bij en nieuwe omzetstromen te genereren bij en voor de vereniging. Als dank voor hun financiële steun krijgen Club van 50-leden 10% korting bij diverse winkels/restaurants in Veenendaal en omstreken. Het is dus mogelijk om je lidmaatschap terug te verdienen!

De inkomsten van de Club van 50 gaan naar een aan VRC gerelateerd doel. Leden kunnen zelf doelen aandragen en één keer per jaar wordt er door middel van stemmen het doel van dat jaar gekozen. In de afgelopen jaren heeft de Club van 50 een bijdrage geleverd aan het opknappen van diverse onderdelen van het sportpark, zoals de tribune, de kantine, het terras en is er een Pannaveldje aangelegd. Daarnaast organiseert de Club van 50 minimaal éénmaal per jaar een gezellige bijeenkomst georganiseerd voor de leden. Wil je VRC ondersteunen én korting krijgen bij diverse winkels/restaurants? Word dan hier lid van de Club van 50!