OPGELET! onbekende man gesignaleerd!

Enige tijd geleden is er een opvallende man gesignaleerd rondom het terrein van hockeyclub VHMC Spitsbergen.

Deze persoon is regelmatig gespot rondom de velden en hij wordt niet vertrouwd. Helaas is deze man op 11 september wederom gesignaleerd. Politie is gelijk geïnformeerd.

VHMC roept ouders op om kinderen niet alleen te laten fietsen naar en van de club. De man rijdt in een grijze Mazda. Gelieve 112 te bellen wanneer zich een onveilige situatie aandoet en niet zelf benaderen. En het bestuur te informeren.

Mogelijk dat deze man ook rond ons Sportpark opdoemt. Ook wij vragen daarom iedereen alert te zijn en zo veel als mogelijk kinderen niet alleen te laten fietsen naar ons Sportpark.

Bel 112 en benader deze man zelf niet. Laat het s.v.p. ons ook direct weten. algemeen@vv-vrc.nl