Opnieuw versoepelingen door de overheid

Afgelopen vrijdag kondigde de overheid voor de sport onderstaande versoepelingen af.

Publiek weer toegestaan
Vanaf 26 juni is het weer toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. En dat is natuurlijk goed nieuws voor de laatste speeldag van de Veense Voetbalcup en het 7×7 toernooi volgende week zaterdag van de KNVB Regiocup. Er geldt geen maximum aantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Publiek mag dus langs het veld staan.

Wij vragen de toeschouwers nadrukkelijk om die 1,5 meter op het gehele sportpark zowel binnen als buiten, in acht te nemen.

Seniorenvoetbal

Met ingang van 26 juni is het ook voor senioren weer toegestaan volledig te trainen én wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen. Hiermee ligt de weg open voor een heerlijke voetbalzomer en een vlekkeloze voorbereiding op het nieuwe seizoen. Belangrijk hierbij is dat er tijd genomen wordt om weer op te trainen en toe te werken naar een normale trainings- en wedstrijdintensiteit. Op KNVB.nl vind je meer informatie over het optrainen voor senioren met bijpassende vormen.

Kantine/terrassen

Horeca mag tot middernacht open en er mogen binnen meer gasten ontvangen worden, namelijk zo veel als mogelijk de 1,5 meter afstand in acht nemende. Wij zullen vanaf 1 juli weer op de donderdagavond opengaan. De kantine gaat open om 20 uur en sluit zoals gebruikelijk om 24 uur. Bij binnenkomst is registreren verplicht. Dat kan via de aangegeven QR code of via een formulier welke bij de ingang ligt.

Op de andere doordeweekse dagen blijft de kantine gesloten!

Zoals eerder gepubliceerd zijn de terrassen en de kantine ook op zaterdag weer open