OPROEP: Meedenkers voor het initiatief – VRC als “Open club” –

Voetbal is onze passie. Dat kennen we, doen we en kijken we ook graag, maar VRC kan en wil meer betekenen voor onze lokale samenleving.

VRC ondersteunt actief het Lokaal Sportakkoord, waarin de gemeente Veenendaal streeft om haar inwoners in beweging te krijgen en te houden. Door met elkaar plezier te beleven tijdens sporten en bewegen en daarmee de gezondheid van alle inwoners te verbeteren.

Dat hoeft niet per se met een voetbal, maar dat kan bijvoorbeeld ook door samen te wandelen of te fietsen, gecombineerd met gezellig bijpraten onder genot van een kopje koffie of thee. VRC beschikt over een mooie accommodatie, die een groot deel van de tijd onbenut wordt. Op een prachtige locatie binnen de sterk groeiende wijk Veenendaal Noordoost. Kansen te over wat ons betreft. Het initiatief sluit aan op wat alle sportbonden omarmen: Een “Open Club” gedachte. VRC als verzamel- en ontmoetingsplaats.

Er is nog niets concreets. Daarvoor zijn wij nu op zoek naar een aantal mensen die willen meedenken ‘of’ en ‘hoe’ VRC via dit initiatief een extra bijdrage kan leveren aan de maatschappij.

Neem deel in een klein adviesteam om in een korte periode, in een paar sessies iets samen te bedenken. Advies voor het bestuur om dit zo succesvol mogelijk te realiseren.

Ken je iemand? Ben jezelf geïnteresseerd? Eventueel samen met een vriend of vriendin? Stuur dan een kort berichtje met je contactgegevens.

Alvast dank en we hopen op een aantal leuke reacties!

Met sportieve groet,

Barend, Bert, Gerrit Jan, Gert, Harry, Joyce, Kees, Michell, Patrick