Overlijden Bert Beijk (update)

Afgelopen maandag 22 maart is op 67 jarige leeftijd geheel onverwacht Bert Beijk overleden.

Veel leden zullen Bert niet gekend hebben, maar hij was al ruim 12 jaar een vaste vrijwilliger bij de onderhoudsploeg. Van maandag tot en met vrijdag was hij elke ochtend rond 8 uur bij VRC aanwezig om te schilderen en/of schoon te maken. Hij sloeg nagenoeg geen dag over.

Bert was een zeer vriendelijke man. Altijd goedgemutst en een zeer fijne collega voor de andere vrijwilligers van de onderhoudsploeg. Met name zij zullen zijn warme persoonlijkheid erg gaan missen.

Wij zijn enorm dankbaar voor wat hij voor VRC heeft betekend en wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe voor nu én de tijd die komen gaat. Wij willen hen bij deze van harte condoleren.

Op dinsdag 30 maart bent u vanaf 13:30 uur welkom in crematorium Yardenhuis van Ede, Slingerbos 15 te Ede. Hier vindt om 14:00 uur het afscheid plaats in de aula. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de koffiekamer van het crematorium. Corresp0ndentieadres: Waranda 98, 3961 LE Wijk bij Duurstede.

Bovenstaande tekst hebben wij overgenomen van het overlijdensbericht, welke wij van de familie mochten ontvangen.

Bestuur v.v. VRC
Barend, Bert, Gerrit Jan, Gert, Harry, Joyce, Kees, Michell en Patrick.