Overlijden Bertus van Kooten.

Off 1024

Gisteren is Bertus van Kooten, één van de oprichters van VRC, na een kort ziekbed overleden.

Bertus is 86 jaar oud geworden en was meer dan 66 jaar lid van VRC.

Samen met zijn vrouw Hannie was Bertus, zowel bij thuis als uitwedstrijden, een zeer trouwe supporter van VRC 1.

Bertus is de (schoon)vader van Bert van Kooten, Marjan Blankestijn-van Kooten en Christiaan Blankestijn (onze vaste omroeper en ex penningmeester). Marjan wast elke week de kleding van VRC1 en Bert was jarenlang onze theeschenker in de kleedkamers totdat hij wegens ziekte niet meer in staat was om dat langer uit te voeren. De kleinzonen van Bertus, Jos en Stefan voetballen bij VRC.
Een echte VRC familie dus.

In de jaren 50/60 was Bertus keeper van VRC 1. Op onderstaande foto staat Bertus 2e van links.

Wij wensen Hannie, Jannette, Jan, Marjan, Christiaan, Jos, Lieke, Stefan, Joyce, Bert, Jolanda, Humphrey, Lindsay, Roland en Étienne en verdere familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Er is gelegenheid tot condoleren op zaterdag 13 oktober van 9:00 tot 9:45 uur in kerkelijk centrum Maranatha naast de Julianakerk, Prins Bernhardlaan 26 in Veenendaal.

Aansluitend zal om 10:00 uur de herdenkingsdienst met Woord en gebed plaatsvinden in de Julianakerk. Na de dienst zal de begrafenis plaatsvinden op de Algemene Begraafplaats aan de Munnikenweg 4 in Veenendaal.

Na de begrafenis is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de koffiekamer van de Munnikenhof.

Geen bloemen

Bekijk hier het toernooischema 2018