Overlijden Gerald Ravenhorst

Ons bereikte het droevige bericht dat maandag 25 januari ons gewaardeerd lid Gerald Ravenhorst op 45 jarige leeftijd plotseling is overleden.

Gerald was 38 jaar lid van onze vereniging. Hij was, evenals zijn vrouw Karin, een zeer betrokken vrijwilliger. Hij was onder meer jeugdleider/trainer en zette enkele jaren geleden onze merchandising op. Vaak stond hij met een “marktkraam” petten, sjaals, mutsen en de overbekende blauwe polo’s te verkopen.

Als trotse vader stond hij elke zaterdag langs de lijn naar zijn zoons Jort en Rens te kijken.

Wij herinneren Gerald als een warme, goedlachse en zeer betrokken persoon die zich onbaatzuchtig en met hart en ziel inzette voor onze vereniging.

Wij wensen zijn vrouw Karin, zijn zoons Jort en Rens, verdere familie en zijn (sport)vrienden heel veel sterkte toe voor nu én de tijd die komen gaat en willen hen bij deze van harte condoleren.

Gezien de huidige omstandigheden vinden de afscheidsbijeenkomst en de begrafenis in besloten kring plaats. Uw condoleancebericht aan de familie kunt u HIER achterlaten.

U kunt de afscheidsbijeenkomst op zaterdag 30 januari om 09.30 uur LIVE MEEKIJKEN. De live uitzending begint 30 januari 2021 om 09:25 uur

Bestuur v.v. VRC
Barend, Bert, Gerrit Jan, Gert, Harry, Joyce, Kees, Michell en Patrick.