Overlijden Hennie van de Weerthof – Wildeman

Op 3 juni overleed op 77 jarige leeftijd Hennie van de Weerthof- Wildeman.

Hennie is de vrouw van Co van de Weerthof, oud (jeugd)bestuurslid van VRC en jarenlang leider van de A junioren (nu JO19-1)

De gezondheid van Hennie was de laatste jaren broos. Vier weken geleden werd ze na een val in huis opgenomen in het Gelderse Vallei ziekenhuis. Haar toestand verslechterde de afgelopen dagen en zondag op maandag nacht is zij overleden.

Hennie is ongeveer 40 jaar vrijwilliger bij VRC geweest. Zij is eind zeventiger jaren begonnen als vrijwilliger achter de bar en in de keuken en na 8 jaar werd ze gastvrouw in de bestuurskamer. In eerste instantie alleen en later samen met Anneke Rebergen. Toen haar gezondheid minder werd heeft ze het stokje van gastvrouw volledig aan Anneke overgedragen.

Co en Hennie hebben samen meer dan 50 jaar het schoolvoetbal, namens de Stichting Oranjedag georganiseerd. Op 30 april 2013 werden Hennie en Co tijdens de vijftigste schoolvoetbal finale door de KNVB, vanwege hun grote verdiensten voor  VRC en de stichting Oranjedag, onderscheiden met ‘De zilveren speld”

Wij leven mee met dit enorme verlies en wensen Co, Ingrid, Cornelis, Gertjan, Vanessa, Angela, Kevin, Patrick, Fierena, Davy en Evi heel veel sterkte toe in deze zeer moeilijke tijd.

Er is gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren op woensdag 5 juni  van 20:30 tot 21:15 uur in uitvaartcentrum De Munnikenhof, Munnikenweg 4 te Veenendaal. Op donderdag 6 juni vindt om 10:00 uur de afscheidsdienst plaats in de aula van het genoemde uitvaartcentrum. Daarna wordt Hennie begraven op de naastgelegen begraafplaats. Na afloop is er een informeel samenzijn in de ontvangstkamer van het uitvaartcentrum.