Overlijden Jaap van Dijk

Jaap werd vorige week na een val in huis opgenomen in het ziekenhuis in Utrecht en werd later overgebracht naar het Gelderse Vallei ziekenhuis in Ede.  Jaap overleed afgelopen zondag 10 mei op 69 jarige leeftijd.

Jaap was als vrijwilliger een aantal jaren betrokken bij onze onderhoud- en schoonmaakploeg. De laatste jaren was hij vanwege zijn gezondheid helaas niet meer in staat om te helpen, maar kwam hij af en toe nog wel gezellig een kopje koffie drinken. Wij zijn dankbaar voor wat hij voor onze club gedaan en betekend heeft.

Wij leven mee met dit enorme verlies en wensen zijn vrouw Everlina, zijn kinderen, kleinkinderen en zijn familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd en willen hen bij deze van harte condoleren met dit grote verlies.

Het is bij ons op dit moment niet bekend of er met het oog op de huidige Corona regels, een afscheidsdienst gaat komen.

Jaap, rust in vrede.