U wilt overschrijven naar VRC:

Meld u af als lid bij uw oude voetbalvereniging.

Meld u HIER online bij VRC aan. Doe dit op tijd. Bij voorkeur voor 10 juni. Wij hebben dan nog enkele dagen voor de deadline om de overschrijving te regelen. Zoals ieder jaar is de deadline bij de KNVB voor het aanvragen van de overschrijvingen 15 juni, om 23.59 uur.

VRC doet digitaal een overschrijvingsverzoek bij de KNVB en meldt u als nieuw lid aan bij VRC

De oude vereniging en de KNVB moeten digitaal akkoord geven voor deze overschrijving. Zij geven alleen een akkoord indien u aan uw financiële verplichtingen bij uw oude vereniging hebt voldaan! Mocht dat niet het geval zijn staat er een blokkade in de KNVB administratie en kunnen wij u niet inschrijven.

U wilt overschrijven naar een andere vereniging:

Meld u voor 15 juni (liefst eerder) HIER online af als lid van VRC.  U blijft VRC lid tot 1 juli van het betreffende verenigingsjaar.

Meld u aan bij uw nieuwe vereniging. Zij zullen u inschrijven en de digitale overschrijving bij de KNVB in gang zetten.

Zorg wel dat u uw financiële verplichtingen bij VRC hebt voldaan. Anders is het niet mogelijk om overschrijving aan te vragen naar een andere vereniging. In dat geval plaatsen wij een blokkade in de KNVB administratie en is overschrijving alleen mogelijk indien u de contributie alsnog aan VRC voldoet. Na betaling zal de ledenadministratie de blokkade in de KNVB administratie opheffen.

TERUG NAAR LIDMAATSCHAP EN CONTRIBUTIE