Algemeen, Jeugd, Meiden, Uitgelicht

Pim Events op Welkom Terug Dag

0 416

Op de WELKOM TERUG DAG 28-8-2021, zal Pim Events uit Eibergen met leuke en  spectaculaire attracties voor de gehele jeugdafdeling (Spitsies & Tigers t/m de O19) de complete invulling van deze dag voor haar rekening nemen.

Het team van PIM Events bestaat uit enthousiaste medewerkers die een ruime ervaring hebben in het verzorgen en begeleiden van sportieve buitenactiviteiten.

Samen met Pim Events heeft de organisatie van de Welkom Terug Dag voor leuke attracties op veld 1 en voor spectaculaire uitdagende attracties op veld 2 gezorgd.

Doe jij ook mee? Vergeet je dan niet voor 23 augustus op te geven. Opgeven doe je HIER

Wat kun je allemaal doen?
  • Op veld 1 kun je straks met je team en je leider/trainer vrij gebruik maken van o.a. Voetbaldarts, Bandbumperspel, Touwtrekken, Klomp kegelen, Funslang, Teilen Puzzel (Hersenkraker) en vierpersoonszaklopen.
  • Op veld 2 komen alle opblaasattracties te staan. Deze opblaasattracties zijn i.v.m. de veiligheid NIET voor alle leeftijdscategorieën geschikt. Verder op in dit bericht lees je welke leeftijdscategorie gebruik kan maken van welke attractie.
    Per leeftijdscategorie wordt er op veld 2 onder begeleiding van de leiders en trainers en onder toezicht van de medewerkers van Pim Events een specifiek parcours op tijd afgelegd. Er wordt per leeftijdscategorie  unieke WELKOM TERUG DAG bekers uitgereikt aan de 3 spelers/speelsters die het snelst het parcours heeft afgelegd.
    Bij het G team jeugd en de Spitsies & Tigers (5,6 en 7 jarigen) wordt er gezien hun leeftijd geen wedstrijdparcours afgelegd. Deze spelers krijgen voordat ze naar huis gaan, allemaal wel een hele leuke herinnering aan deze leuke dag.
  • Op veld 2 komt ook het Gladiatoren kussen te staan. Deze attractie is geen onderdeel van het specifiek parcours en kan door iedereen vrij gebruikt worden.

 

================================================================================================

Info over het specifieke parcours op veld 2

Spelers van JO8 en JO9

Op de Stormbaan(20 meter lang) en de Fun Slade Tunnel(17 meter) kunnen zij laten zien wie in de snelste tijd deze twee attracties achter elkaar kan voltooien.

 

Voor de spelers van JO10 , JO/MO11, JO12, JO/MO 13 en JO14 zijn er 3 attracties die zij achter elkaar moeten doorlopen.

Wie van deze spelers is het snelst op de Stormbaan, de Fun Slade Tunnel en de Wipe Out van 17 meter?

Voor de spelers van de JO/MO15 en de JO16 zijn er 4 attracties

Wie van hen gaat er met de prijzen vandoor en is het snelst op de Stormbaan, de Fun Slade Tunnel, de Wipe Out en de Fun Battle XXL (27 meter)?

 

Spelers van de JO/MO17 en de JO/MO19

Zij krijgen een echt uitdaging met maar liefst 5 attracties achter elkaar. De Stormbaan, Fun Slade Tunnel, Wipe Out, Fun Battle XXL en Base Jump.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy