Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Prijsuitreiking Grote Club actie

Woensdag 16 december was het dan zover. De prijsuitreiking voor de top 28 verkopers van de grote clubactie. Op de foto 15 jeugdleden die hun prijs, een mooie bal met daarop de handtekening van de spelers van VRC 1 in ontvangst mochten nemen. Naast de bal ontvingen ze, afhankelijk van de ranglijst ook nog een VRC muts, bal of bidon. Op die avond ontvingen nog eens 3 winnaars hun prijs.

In hun handen houden de winnaars de check die VRC van de Grote Club actie ontvangen heeft, met daarop het geweldige bedrag van € 8.209,80

Nb, dit bedrag is iets lager dan eerder door ons was opgegeven. Dat komt doordat de incassokosten om de bedragen te innen al van de bruto opbrengst van € 8.352 is afgehaald.

De meeste prijswinnaars hebben hun prijs afgelopen woensdag opgehaald. Onderstaande winnaars hebben dat helaas nog niet gedaan

Dex van den Dikkenberg
Omar Ben Jaballah
Daphne van Elst
Scott Hamilton
Tirza Aben
Gerdo van de Weerd
Rameaux Koorn
Jem Terzi
Martijn van Rossu
Eliza de Jong

Mocht je toch nog je prijs op willen halen, stuur dan een bericht naar algemeen@vv-vrc.nl.

De Grote Club actie 2020 was een enorm succes. Dank aan de verkopers, de kopers en de twee organisatoren Barend en Harry die aan dit grote succes hebben bijgedragen.

Gerrit Jan van de Weerthof
voorzitter VRC