Algemeen, Jeugd, Meiden

Programma “Welkom Terug Dag”

0 1872

Zoals in een eerder bericht en in een mail aan de leden is aangegeven, wordt er op 28 augustus voor alle leden een “Welkom Terug Dag georganiseerd. Om de start van het nieuwe seizoen met elkaar te vieren en de twee afgelopen Corona seizoenen achter ons te laten heeft het bestuur ons gevraagd deze dag te organiseren.

Wij zijn aan de slag gegaan en hebben de afgelopen weken voor jong en oud een fantastisch programma ontwikkeld. Voor de jeugd een sportief actief programma. Voor de ouderen een feestelijk programma. Het programma is nog niet helemaal klaar, maar we kunnen de belangrijkste zaken al aan jullie bekend maken.

Wij moeten daarbij helaas nog wel een voorbehoud maken. Corona is weer aan grote opmars bezig en het is afwachten hoe dat zich verder ontwikkelt en welke maatregelen er wel of niet op die dag van kracht zullen zijn.

Maar wij gaan door met alle voorbereidingen en volgen de ontwikkelingen.

Voor deze dag moet je je opgeven!

Het is absoluut noodzakelijk dat wij i.v.m. de huur van de diverse attracties en de inkoop van Food & Drinks , van te voren moeten weten hoeveel leden die dag aanwezig zullen zijn. Onderaan dit bericht vind je daarvoor een opgave formulier. Je opgave moet binnen zijn voor maandag 23 augustus.

Als je als senioren lid te laat of je helemaal niet opgegeven heb, dan ben je uiteraard van harte welkom maar ontvang je GEEN bonnen voor (gratis) Food & Drinks.

Programma op hoofdlijnen.

Voor de jeugd zullen er per leeftijdscategorie diverse spel attracties zijn, waarin zij zich heerlijk kunnen uitleven. Afhankelijk van deze leeftijdscategorie zijn dit:

Een mega Zeskamppakket, Voetbaldarts, Bandbumperspel, Touwtrekken, Klomp kegelen, Funslang, Teilen Puzzel (Hersenkraker) en vierpersoonszaklopen. Het zeskamppakket bestaat uit de volgende onderdelen:

 • een stormbaan
 • de Double Bounce Off  van 17 m
 • de Double Base jump
 • de Fun Battle XXL
 • de Fun Slade Tunnelbaan
 • gladiatoren kussens

Hieronder een impressie van de attracties.

 

De begin- en eindtijd verschilt per leeftijdscategorie.

Het programma voor de Spitsies & Tigers en het jeugd G team begint om 10:00 en eindigt om 12:00 uur.  

Buiten de spelletjes kunnen zij zich laten schminken en kunnen zij een Glitter Tattoo laten zetten bij de stand van Dreamdesignz.

Daarnaast kunnen ze (gratis) poffertjes eten bij de gezellige poffertjes kraam van Benny de Koning en een ijsje halen bij de ijskar van ijssalon Valentino.

G senioren team

Het programma voor dit team begint ook om 10:00 uur en eindigt eveneens om 12:00 uur.

Het programma zelf is nog in ontwikkeling, maar zal naar alle waarschijnlijkheid iets op het voetbalgebied zijn. Zodra we het weten dan, zullen we dit op onze site kenbaar maken. Het team krijgt net als de Spitsies & Tigers en het jeugd G team lekkere poffertjes en een ijsje. Het senioren team kan zich naast hun eigen specifieke programma, zich ook aanmelden voor het middag/avond programma voor senioren en vrijwilligers.

Het programma voor alle spelers van de O8 t/m O13 begint om 12 uur en duurt tot 14:00 uur

Vanaf 14:00 uur is er een patatje te krijgen bij de stand van de Friet-fabriek, poffertjes bij de poffertjes kraam en ook zij kunnen een ijsje afhalen bij de ijskar.

En je kunt je ook nog laten schminken of een Glitter Tattoo laten zetten bij de stand van Dreamdesignz.

 

 

 

 

Het programma voor alle spelers van de O14 t/m O19 start 0m 14:00 uur en eindigt om 16:00 uur

Ook voor hen is er een patatje te krijgen bij de stand van de Friet-fabriek en tot 15:00 uur een ijsje bij de ijskar.

Programma voor alle senioren leden en alle vrijwilligers van de club

Vanaf 16:00 uur zijn zij voor een leuk (welkom)feest van harte welkom op onze twee terrassen en in onze kantine. Dit feest loopt door tot in de avonduren.

Op de terrassen en de kantine is zitten en de bekende 1,5 afstand verplicht.

Wij hebben een leuke middag/avond voorbereid, waarbij wij hopen dat onder een hapje en een drankje we gezellig met elkaar kunnen vooruitblikken op het nieuwe hopelijk corona vrije seizoen.

Een hapje en drankje wordt op het speciale Food terras bij het hoofdveld verzorgd door onderstaande bedrijven.  Je hoeft hiervoor niets te betalen. Heb je je niet voor 23 augustus opgegeven, dan kun je hier geen gebruik van maken en is er ook geen mogelijkheid om het zelf te kopen. Laat het dus niet zover komen en geef je op tijd op.

 • Foodtruck Bries Saucies
  Zij verzorgen broodje hamburgers speciaal, kebabburgers met huisgemaakte knoflooksaus, vegaburgers speciaal met geitenkaas en een hotdog Americano. De leden en vrijwilligers krijgen voor deze Foodtruck twee bonnen en kunnen op deze bonnen twee van deze gerechten halen.
 • DeMaes Cateringservice
  Bij deze stand kun je een heerlijk nasi gerechtje eten, met saté en lekkere gehaktballetjes in ketjapsaus. Je krijgt hiervoor 1 bon;
 • Friet-fabriek
  Hier kun je onbeperkt zelfgemaakte friet eten. Lekker met het broodje hamburger of de vegaburger. Natuurlijk ontbreekt de mayonaise, curry, ketchup en pindasaus niet;
 • Bar Company
  Op het hoofdterras naast de barcontainer (dus niet bij het speciale Food terras) staat de cocktailbar van de Bar Company. Uit een uitgebreid menu incl. alcoholvrije variant kun je twee cocktails bestellen Voor deze cocktailbar krijg je dus twee bonnen;
 • De buiten bar en de bar in de kantine zijn open. Ook hiervoor krijg je een paar bonnen. Aantal wordt nog nader bepaald.
Ten slotte

Wij hopen hiermee een leuk en gevarieerd programma te hebben samengesteld.
Vergeet niet je zoon, dochter of jezelf via onderstaand formulier voor 24 augustus op te geven. Zonder opgave geen Food & Drinks bonnen.

Wij hopen jullie 28 augustus te mogen verwelkomen op deze unieke dag.

De ”Welkom Terug Dag” commissie,
Adrienne Oosten, Laura Admiraal, Henriette van de Bovenkamp, Joyce Pelle,  René Middag, Rianne van der Vliet – van Hunnik en Gerrit Jan van de Weerthof

 

Opgave formulier.

Je kunt meer dan 1 persoon tegelijk opgeven

 

   

  Opgave voor Spitsies & Tigers, G team jeugd en senioren (10:00 – 14:00 uur)

   

  Hierbij geef ik mijn zoon/dochter op voor de activiteiten van de Spitsies & Tigers

   

  Hierbij geef ik mijn zoon/dochter op voor de activiteiten van het G jeugd team

   

  Hierbij geef ik mij op voor de activiteiten van het G senioren team

   

  Opgave de O8 t/m O13 (12:00 – 14:00 uur)

   

  Hierbij geef ik mijn zoon/dochter op voor de activiteiten van de O8 t/m O13

   

  Opgave de O14 t/m O19 (14:00 – 16:00 uur)

   

  Hierbij geef ik mij of mijn zoon/dochter op voor de activiteiten van de O14 t/m O19

   

  Opgave senioren en vrijwilligers (vanaf 16:00 uur)

   

  Hierbij geef ik mij op voor de feestactiviteiten van de senioren en vrijwilligers

   

  Na het drukken op de verzend knop wordt er een bevestigingsmail naar u verstuurd. Mocht deze niet ontvangen zijn controleer dan uw spam mailbox.

  Leave a reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Evenementen

  • Geen evenementen

  Toernooien

  Bekijk hier het

  Challenge

  SponsorKliks

  Contact

  Sportpark Spitsbergen VRC
  Spitsbergenweg
  3902 HL VEENENDAAL
  Telefoon kantine: 0318 – 511041
  Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
  Privacy