Algemeen, Jeugd

Protocol aanvragen onderlinge wedstrijden/training

Zoals bekend mogen jeugdteams onderling met andere jeugdteams van VRC wedstrijden spelen of trainen, zolang er geen competitie wordt gespeeld. Alleen spelers/speelsters tot en met 17 jaar mogen hieraan deelnemen!
De CTZ heeft, om dit in goede banen te leiden, een protocol opgesteld voor in ieder geval zaterdag 15 januari 2022, aangezien 14 januari ’s avonds pas bekend wordt of er weer competitie gespeeld mag worden. Hieronder het protocol m.b.t. aanvragen onderlinge wedstrijden of trainingen.

Protocol onderlinge wedstrijden/training

• Vanaf zaterdag 15 januari mogen er onderlinge wedstrijden gespeeld worden met een ander jeugdteam van VRC;
  • Toeschouwers zijn niet toegestaan;
  • Kleedkamers zijn open voor omkleden/douchen en om ballen en hoekvlaggen (indien nodig) gepakt kunnen worden;
  • Toiletten zijn open;
  • Het wedstrijdsecretariaat en kantine zijn gesloten;
  • Alle teams dienen zelf voor een scheidsrechter (incl. fluit) te zorgen om de wedstrijden in goede banen te leiden.
  • Per leeftijdscategorie is er een tijd- en veldindeling gemaakt;
  • Trainers/leiders kunnen elke week t/m dinsdagavond aan Bert van de Weerd aangeven of ze binnen de aangeven tijd- en veldindeling, een onderlinge wedstrijd willen spelen of liever willen trainen;
  • Onderlinge wedstrijden gaan voor trainen dus dan kan het zijn dat je moet uitwijken naar een ander veld en tijdstip.
  • Een wedstrijden of training aanvragen kan alleen per mail naar: tc-o10-o12@vv-vrc.nl (dus geen aanvraag via whatsapp)
  • Binnen de leeftijdscategorieën zijn er meerdere teams. Is hun veld al gereserveerd dan zijn veld 4 en 5 evt. uitwijkmogelijkheden