Algemeen, J.O.C., Jeugd, Uitgelicht

Pupil en team van de week…wie bezorgt ze deze mooie dag?

Off 143

Zie je deze kinderen? Deze koppies?

Allemaal zijn ze pupil en team van de week geweest, en hebben ze een dag met het eerst meegelopen en zijn ze een zaterdag van het seizoen door osn in de watten gelegd.

Het was super leuk en heel erg waardevol en dankbaar om te doen.

Maar na drie jaar is het tijd om het stokje over te dragen……..! En omdat we als club onze pupillen graag in het zonnetje blijven zetten, zijn we op zoek naar een vervanger / vervangers !

Wie met een hart voor de club en voor kleine kinderen wil deze leuke taak  van me overnemen?

Elke thuiswedstrijd begeleid je , met hulp van de jongens van VRC1, de Pupil en het Team van de week en bezorg je ze een dag om niet te vergeten.

Laat me weten als je het leuk lijkt en ik loop graag de eerste wedstrijden met je mee. Natuurlijk kan je je ook met tweeën aanmelden zodat je het samen of om beurten gaat doen.

Je zal zien dat het hartstikke leuk en dankbaar werk is !

Interesse ?   stuur een mailtje naar clairevael@gmail.com

groetjes, Claire

Bekijk hier het toernooischema 2018