Algemeen, J.O.C., Jeugd, Uitgelicht

Pupil van de week 14 april: Amin Benyessef!

Off 89

8 jaar oud en dit seizoen al wel 20 keer gescoord! Dat moet een spits zijn. En een goeie. En dat klopt !

Het is Amin Benyessef, de spits van de JO 9-5. In zijn VRC carierre is dit het derde team waar hij deel van uitmaakt, nadat hij begon bij de mini’s. Wekelijks komt hij helemaal vanaf Petebos om op woensdagmiddag lekker te trainen. En hij neemt het trainen serieus, want zelfs het interview moest wachten tot NA de training. Dat is de juiste instelling Amin!

Voetbal is dan ook zijn allergrooste, eigenlijke enig hobby. Omdat hij al veel voetbalde op straat, besloot hij toen hij 6 was om het maar eens wat professioneler aan te pakken: op voetbal dus. Maar welke club kies je dan?
Nou ome Leen was heel duidelijk: natuurlijk VRC want dat is de leukste club.
Bedankt Ome Leen voor dit goede advies, want nu hebben we er mooi een kanjer van een spits bij!

Zijn favoriet, als het om voetbal gaat, is Christiano Ronaldo ( ook spits) en zijn favoriet, als t om eten gaat, is pizza, pasta en kool , OOK spits! Spitskool dus. Hoe grappig is dat? De beste club vindt hij Real Madrid!

Naast voetbal zit Amin natuurlijk ook nog op school en wel in groep vier van De Ceder bij juf Esther en Elli. Verder heeft hij een zusje Lina van 6 jaar en een broertje Benjamin van bijna 2. Ook die gaat later op voetbal, dat is nu al duidelijk zegt Amin. Tenslotte wil Amin later als hij groot is makelaar worden en huizen verkopen. Maar nu eerst nog even heel veel voetballen en mooie doelpunten maken!

Veel plezier zaterdag Amin!

Claire

Bekijk hier het toernooischema 2018