Algemeen, J.O.C., Uitgelicht

Pupil van de week 17 maart: Jack Hardeman!

Off 137

Dat het leven van toeval aan elkaar hangt, blijkt ook nu wel weer: als de keeper van zijn team niet geblesseerd was geraakt, hadden we nooit geweten hoe goed Jack kon keepen!
Hij bleek meteen een groot talent en hij bleek het ook nog hartstikke leuk te vinden!

Dus a star was born: de nieuwe keeper van de JO 8-1.

Pas zeven jaar oud is onze pupil van de week, Jack Hardeman, en al twee jaar lid van VRC. Begonnen in de mini’s, groeide hij door naar tot een spits in de JO 8 en nu dus keeper. Hij heeft een grote zus Evi en woont in Veenendaal-oost. Hij zit bij onze vorige pupil van de week Billy en dus ook bij juffen Rosalie en Martine in groep 4 van het Speelkwartier. ( over toeval gesproken)

Afgelopen zondag was hij in de Kuip live getuige van de mooie overwinning van zijn favoriete club Feyenoord op AZ. Dat was even geleden dat ze wonnen. Jack weet precies waar dat aan ligt: Kuyt weg en Elia weg, ja dan kan het ook niet anders. Later hoopt hij zelf onderdeel uit te maken van Feyenoord en de plaats van zijn grote held Brad Jones in te nemen als profkeeper. Dus aan zijn trainer Maurice de eer om hem alle vaardigheden tot die tijd bij te brengen. ( geen druk hoor Maurice)

Komende zaterdag zal hij getuige zijn van hopelijk weer een overwinning, maar dan van VRC 1 op Zelos. Hij mag in elk geval de wedstrijd openen met een schot op het doel, en in de dug-out alles van dichtbij meemaken.

Ik wens Jack heel veel succes en bovenal heel veel plezier.

Komen jullie kijken naar Jack en VRC1? We starten om 14.00 !

Claire

Bekijk hier het toernooischema 2018