Quido van de Graaf en de Veensche Businessclub 30 maart bij VRC

PERIODEKAMPIOEN JA/NEE? ZATERDAG 30 MAART VRC – v.v. LUNTEREN. U BENT ER TOCH OOK BIJ?!

Dit is de koptekst op de uitnodiging van het bestuur van de Veensche Businessclub aan haar leden.

VRC is, met nog maar één wedstrijd te spelen, samen met OWIOS koploper in de tweede periode. Die wedstrijd, een inhaalduel tegen Lunteren, wordt op zaterdag 30 maart gespeeld. Alle ingrediënten voor een spannende en goede wedstrijd zijn aanwezig!

En dat is een hele mooie gelegenheid om de Veensche Businessclub weer welkom te heten bij VRC.

Het belooft in veel opzichten een leuke middag en avond te worden. NOTEER DEZE DAG AL VAST IN JE AGENDA

In de derde helft zal er in de kantine voor alle leden en bezoekers van de wedstrijd een DJ optreden en om 18:30 uur treedt niemand minder dan Quido van de Graaf (halvefinalist van The Voice Of Holland 2019) op.

QUIDO VAN DE GRAAF

Zijn opa was zijn leermeester. Het kon voor Quido niet anders, dan dat hij ook de muziek in zou gaan. De eerste single van Quido werd een groot succes in de regio Haaglanden, dus dat smaakte naar meer! Na zijn deelname aan Bloed, Zweet en Tranen bleef de vraag naar optredens alleen maar stijgen. Hij verzorgde het voorprogramma van onder andere Jan Smit, Gerard Joling en Wolter Kroes. Zijn honger naar muziek is onstilbaar, vandaar dat hij nu het grote publiek op zoekt via The voice of Holland

Bron: thevoiceofholland.com