Algemeen, Club van 50, Uitgelicht

Restaurant De Beren fantastische aanvulling voor de VRC Club van 50!

We zijn heel blij te kunnen vertellen dat Restaurant de Beren – Veenendaal is aangesloten bij de VRC Club van 50. Onze Club van 50 leden kunnen hier vanaf 1 januari 2023 terecht met hun VRC Club van 50-pas en zo profiteren van 10% korting!

“De Beren Veenendaal is een plek waar je je thuis mag voelen in een ongedwongen sfeer”

Restaurant De Beren Veenendaal vind je bij de afrit van de A12. Je kunt hier genieten van een lekkere lunch, een gezellige borrel of een heerlijk diner. Ook beschikt het restaurant over een speeltoestel voor onze kleine Berenvrienden.

Wat eet jij vandaag?
Jouw Berenbeleving begint al bij je thuis. De voorpret begint al met het bekijken van ons menu. Weet jij al wat je eet vandaag? Bekijk thuis alvast wat jij bestelt wanneer je bij De Beren eet.

Contactgegevens:
Rondweg-West 250A
3905 LV Veenendaal
E: veenendaalrestaurant@beren.nl

“Bij De Beren geniet je al sinds 1984 van héél veel lekkers!”

Restaurant De Beren Veenendaal: Bedankt voor jullie deelname aan de VRC club van 50.

Ben je nog geen lid van de VRC Club van 50, maar wil jij wel met 10% korting eten bij De Beren in Veenendaal of bij andere winkels en restaurants profiteren van 10% korting? Word dan lid van de VRC Club van 50! Kijk hier voor meer informatie of ga direct naar het inschrijfformulier.