Algemeen, Jeugd, Uitgelicht

Ronald de Roos volgend seizoen trainer JO19-1

0 442

Ronald de Roos wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van de JO19-1 en volgt de huidige (interim) trainer Bertho van Neerbos op. Ronald is op dit moment trainer van SV Panter.

Op de foto staat Ronald in het tenue van SV Panter

Het toeval wil dat Bertho volgend seizoen Ronald gaat opvolgen bij SV Panter.

Ronald begon met voetballen in de jeugd bij VRC, speelde daarna in de senioren en begon zijn trainersloopbaan als assistent trainer bij VRC 1.  Hij was assistent onder Eltjo Kapinga en Pieterkees Bom. Inmiddels is hij al 32 jaar lid van VRC. Hij maakte na een paar seizoenen de overstap naar Lunteren 2 en vertrok na 3 jaar naar Harskamp 1. Ook daar was hij 3 jaar trainer. De laatste 3 jaar was hij trainer van SV Panter en heeft met zijn club dit seizoen de 3e periode gepakt.

Ronald past met zijn profiel volledig in de ambitie die VRC met de jeugdopleiding heeft en welke beschreven is in het Technisch Beleidsplan “De slimste opleiding van de regio”. Daarnaast kan hij met zijn kennis en ervaring in het senioren voetbal, de spelers van JO19-1 begeleiden in de laatste stap van hun jeugdopleiding en de potentiële overgang naar VRC 1 en VRC 2.

Wij zijn blij dat Ronald weer terugkeert naar VRC en wensen hem heel veel succes in het nieuwe seizoen en in de komende nacompetitie met SV Panter.
Bertho ook jij volgend jaar veel succes bij SV Panter

Namens de commissie Voetbalzaken.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Toernooien

Bekijk hier het

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy