Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Sam Schoeman kiest voor VRC

0 770

Met de komst van Sam Schoeman heeft VRC een zeer gewenste versterking voor de a-selectie binnengehaald. Deze multifunctionele voorhoede speler gaat vanaf het seizoen 2022-2023 de clubkleuren van VRC dragen. Sam is een zeer ambitieuze, talentvolle en jeugdige speler en past goed in het plaatje van de eveneens ambitieuze, nieuwe trainer Niels ten Have. Als technische commissie zijn we zeer trots op het feit dat Sam heeft gekozen voor VRC.

Sam Schoeman: “Ik ben Sam Schoeman, 20 jaar en speel voornamelijk in de spits. Ik heb mijn hele voetballeven bij DOVO gespeeld en speel nu sinds 3 jaar in het eerste elftal van DOVO. Hier heb ik mijzelf goed kunnen ontwikkelen als speler, maar ik ben nu toe aan een volgende stap: het maken van veel speelminuten. In een mooi team, met veel jongens die ik al ken en een goede, jonge, ambitieuze trainer.
Ik heb het Cios afgerond en ben nu bezig met een personal training/voeding opleiding om hierin mijn eigen onderneming te gaan starten. Verder ben ik samen met mijn broer Mike een kledingmerk begonnen. Ik ben erg ambitieus en zie aan alles dat VRC dat ook is en wil graag met VRC de stap gaan zetten naar een mooi seizoen vol met nieuwe uitdagingen en doelstellingen.”

Namens VRC heten we je van harte welkom Sam! We wensen je in dit lopende seizoen nog veel sportieve hoogtepunten en kijken verwachtingsvol uit naar het nieuwe seizoen.

Technische commissie VRC

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Evenementen

  • Geen evenementen

Toernooien

Bekijk hier het

Challenge

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
Ma-VR van 8:30 -11:00 uur / ZA van 8:00-17:00 uur
Privacy