Algemeen, Jeugd, Meiden, Uitgelicht

Save the date: 28 augustus “welkom terug dag”

Eindelijk is het zover! Het einde van het Corona tijdperk is nabij. Onze overheid komt met hele positieve signalen en dat is enorm fijn, zeker omdat de start van het nieuwe voetbalseizoen 2021/2022 nadert! Er is op dit moment nog wel enige zorg over de Delta Variant. Laten we hopen dat deze geen spelbreker.

Om de start van het nieuwe seizoen met elkaar te kunnen vieren en de twee afgelopen Corona seizoenen achter ons te laten, organiseren wij op 28 augustus een WELKOM TERUG DAG.

Onze leden zijn de afgelopen twee “vervelende” seizoenen VRC trouw gebleven en daar zijn we erg blij mee.

Voor onze trouwe leden, willen wij graag iets terugdoen.

Overdag worden er allerlei spelactiviteiten voor de jeugd georganiseerd en aan het einde van de middag (doorlopend tot in de avond) komt er voor de senioren een bijzonder feest.

Een werkgroep bestaande uit ouders van jeugdleden en twee bestuursleden, is bezig met de organisatie van deze dag en hopen binnenkort meer informatie over deze dag te kunnen delen.

De traditionele startzaterdag komt te vervallen. Op deze zaterdag (28 augustus) zijn oefenwedstrijden NIET toegestaan. Wij verwachten iedereen op deze bijzondere dag bij op ons eigen sportpark te mogen ontmoeten voor een erg leuke WELKOM TERUG DAG.

Met sportieve en warme groet,

Barend, Bert, Gerrit Jan, Gert, Harry, Joyce, Kees, Michell, Patrick

Bestuur v.v. VRC