Algemeen, Jeugd, Meiden

Save the date “alternatief programma”

Beste ouders, trainers en jeugdleden van VRC,

De aankomende weken kunnen we helaas nog geen competitie gaan spelen. Het is goed en fijn om te zien dat er elke week weer onderlinge wedstrijden georganiseerd worden.
Als vereniging begrijpen we ook dat deze onderlinge wedstrijden nut en plezier moeten blijven geven. Om er nog meer plezier uit te halen, gaan we iets collectiefs organiseren en wil ik jullie vragen om de volgende zaterdagen vrij te houden.

Zaterdag 5 december en 12 december
(De dag zal opgesplitst worden in tijdsblokken 10 – 13 uur en 14 – 17 uur)

VRC zal voor de spelende jeugdleden tot 18 jaar een alternatief programma aanbieden. De exacte inhoud hopen wij snel met jullie te communiceren. Maar gedurende deze dagen hopen wij op een mooie opkomst en veel voetbalplezier.

Uiteraard zal dit moeten passen binnen de huidige corona maatregelen. Later daarover meer.

Vriendelijke groet,

Patrick Rebergen