Sneakpreview

Zoals in eerdere up-dates aangegeven gaat de bouwcommissie gewoon door met het maken van een goed  uitgewerkt plan voor de nieuwbouw van onze kleedruimtes.

Om hierin ook jullie alvast visueel  te informeren hebben wij het definitief ontwerp  in onze kantine opgehangen.

Hier kan een ieder zien wat de vorm en uitstraling aan de buitenzijde zal worden en de indeling aan de binnenzijde.

Er is gekozen voor een variant  met een souterrain, deels uit exploitatie oogpunt ( minder stookkosten en in week- gebruik gedeeltelijk afsluitbaar) en deels om directe kosten te besparen, want alles wat onder de grond zit hoef je niet af te werken met kozijnen en metselwerk ed.

Uiteraard is dit nog onder voorbehoud van de goedkeuring bouwvergunning maar de indeling en de tot nu toe bekende constructie en brandveiligheid gegevens,  zou dit het moeten gaan worden.

De vaste inrichting , banken en keuken (s) staan hier nog niet op aangegeven dit is voor een latere nadere uitwerking.

De  komende periode gaan wij verder met de complete prijsvorming en de financiering waarna het bestuur van VRC in de leden vergadering (ALV) of een buitengewone ledenvergadering (BALV) de toestemming aan de leden zal vragen om tot realisatie over te gaan.

Mocht de financiering rondkomen en  er volgt goedkeuring van de ALV dan is de planning om in de periode mei-september 2021  te bouwen.

Met een sportieve bouwgroet,

Bert Schuilenburg