Sportpark tot 6 april gesloten

1. Het kabinet heeft nieuwe vergaande maatregelen aangekondigd om de uitbraak van het corona virus in te dammen. De scholen, horeca en sportclubs gaan dicht tot en met 6 april. Ook worden de maatregelen die al waren genomen verlengd tot deze datum.
  2. Sportservice Veenendaal volgt de aanwijzingen van het RIVM en houdt alle ontwikkelingen goed in de gaten. Het bestuur en de directie van Sportservice Veenendaal hebben op basis van recente ontwikkelingen besloten om zwembad De Vallei, de sportvelden, sporthallen en gymzalen tot en met 6 april te sluiten. Dit is in lijn met het advies van Vereniging Sport en Gemeente (VSG) en sportkoepel NOC*NSF om sportfaciliteiten te sluiten.

Vanaf nu zal ons sportpark inclusief de kantine om bovengenoemde redenen tot 6 april gesloten zijn.

Afgelopen zaterdag hebben we over de hele middag verspreid, meer dan tweehonderd voetballende kinderen gevraagd ons sportpark te verlaten. Groepen/teams uit heel Veenendaal waren met elkaar op onze velden aan het voetballen. Voetballen op het sportpark is nu op dit moment verboden en in strijd met de regels van de overheid

Wij roepen ouders/verzorgers op dit met hun zoon of dochter te bespreken. Het sportpark en alle velden zijn gesloten.