Steun Rianne Mohr voor stamcel transplantatie om MS te stoppen

Een voormalig lid van VRC heeft jouw hulp nodig. Lees onderstaand verhaal en doneer, zodat Rianne naar Mexico kan voor een stamceltransplantatie om haar ziekte te stoppen.

Ik ben Rianne Mohr, 38 jaar en getrouwd met Joris. Samen hebben wij drie hele leuke kinderen: Yarah (10), Hannah (8) en Noah (6). Hond Joep maakt sinds deze zomer ons gezin compleet!

Tot vorig jaar zat ik in het voetbal dameselftal 30+ van VRC in Veenendaal. Een heel gezellig team, leuke uitdagende trainingen en wedstrijden (over de uitkomst hiervan weid ik liever niet uit…het gaat namelijk om het plezier 😊). Daarnaast ben ik ook bij VRC aanwezig als trotse ouder aan de zijlijn bij mijn zoontje Noah die voetbalt bij de Tigers.

Op 7 juli 2021 kreeg ik van de neuroloog te horen dat ik Multiple Sclerose heb. Een auto-immuunziekte dat mijn zenuwstelsel aantast. Na de MRI-scan was er was geen twijfel over mogelijk, de veelheid van witte vlekken op de scan toonden aan dat ik al jaren met mijn MS leef. Het krijgen van deze diagnose was een antwoord op een lange zoektocht van talloze klachten; vermoeidheid, prikkelgevoelig, tremor in mijn hand, geheugen- en concentratieproblemen.

1 mei 2023 ga ik naar Mexico voor een stamceltransplantatie om mijn ziekte te stoppen. Dat verandert mijn reis van ziek, naar weer leven met toekomstpersperctief. Helaas wordt de behandeling niet gedekt door de verzekering en daarom heb ik jouw hulp nodig, alle beetjes helpen! €65.000 is nodig om mijn doel te bereiken.

Help je mee? Dat kan door te doneren via de website riannesreismetms.nl. Stichting Riannes Reis met MS maakt het mogelijk om voor Rianne geld in te zamelen voor de benodigde behandeling.