Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Strafschoppen helpen de Merino’s voorbij VRC

Off 348

Kansen kreeg de Merino’s voldoende. Toch had de eersteklasser 2 strafschoppen nodig om VRC met 2-0 achter zich te houden.  VRC doelman Max Kok zag in de eerste 25 minuten veel blauwe spelers voor zich opduiken. Met enkele knappe redding voorkwam hij een grotere achterstand. Joop de Bruin had namelijk in de 3e minuut de Merino’s op 1-0 gebracht vanuit een strafschop. Patrick Donkervoort werd gevloerd door Stefan Tanis.

Langzaam maar zeker beet VRC van zich af. Zozeer zelfs dat de gelijkmaker vlak voor rust zelfs verdiend was geweest. Johan Mandemaker verscheen alleen voor Vrolijk. Een onthouden strafschop nadat Stefan van Leeuwen ten val werd gebracht. Demi Hasselaar schrok van zijn vrijheid. Geheel vrijstaand kopte de middenvelder naast. Zomaar wat momenten die voor de gelijkmaker had kunnen zorgen. Ruststand 1-0.

Na de pauze was er van klasse verschil geen sprake meer en ontspon zich een open wedstrijd. Patrick Donkervoort en Aron Koning waren dicht bij een verdubbeling van de stand. Stefan van Leeuwen en Erik van de Putte testte de kwaliteiten van Jeroen Vrolijk. In de 80e minuut verscheen Vincent van de Weerdhof vrij voor Max Kok maar de ex Veenendaal speler schoot de bal jammerlijk over. Een minuut later de beslissing. Net als in de eerste helft werd Patrick Donkervoort gevloerd. Joop de Bruin gooide de sportieve wedstrijd op slot 2-0.

Bron: Voetbaleentwee.nl / Teus Jakobs.

Toernooien

Bekijk hier het

Evenementen

  • Geen evenementen

SponsorKliks

Contact

Sportpark Spitsbergen VRC
Spitsbergenweg
3902 HL VEENENDAAL
Telefoon kantine: 0318 – 511041
vr-ma van 8:30 -11:00 uur / za van 8:00-17:00 uur
Privacy