Subsidie fonds Gehandicaptensport G-voetbalteam VRC

Off 178

Op donderdagavond 8 maart heeft het G-team van voetbalclub VRC uit handen van Gijs van Butselaar (Fonds Gehandicaptensport) en Loek de Knegt (KNVB) een subsidie ontvangen voor de komende 3 jaar van € 4.000.

Deze subsidie wordt door de ING Bank, Fonds Gehandicaptensport en KNVB beschikbaar gesteld aan verenigingen waar G-spelers de kans krijgen om te genieten van hun sport. VRC gaat dit geld gebruiken voor diverse kosten rondom het G-team zoals busvervoer, trainingen, toernooien en wervingskosten van spelers.

We zijn heel erg blij met deze subsidie en zullen dit bedrag optimaal gaan gebruiken!

Heb je interesse om te voetballen bij het G-team, neem dan contact op met de coördinator van het G-voetbal bij VRC; Bram Bargeman 06-18447155

Bekijk hier het toernooischema 2018