Algemeen, Jeugd

Take Care JO10/JO11 Toernooi

Off 100
Take Care JO10/JO11 Toernooi VRC

Op zaterdag 9 juni 2018 heeft het Take Care JO10/JO11 Toernooi plaatsgevonden in Veenendaal bij voetbalvereniging VRC. Het was een mooie, warme dag met veel sportieve prestaties en gave prijzen!! Om 08:00 uur kwamen de eerste spelers aan van diverse voetbalclubs uit de regio. Het was een dagvullend programma met in de ochtend het JO10 toernooi en in de middag het toernooi van de JO11. Tussendoor stond nog een spectaculaire en inspirerende demonstratie gepland met Freestyler Sheriff. Beide toernooien werden afgesloten met een enthousiaste prijsuitreiking door Michael van Gastouderservice Take Care.

Wij willen VRC bedanken voor de leuke samenwerking. Ook gaat onze dank uit naar ViaKarl , Snackpoint ‘t Trefpunt, Ijssalon Valentino en Helma Buis voor de mooie foto’s.

Bekijk de foto’s op facebook

Bekijk hier het toernooischema 2018