Algemeen, Uitgelicht, VRC 1

Teambuilding A- selectie op zaterdag 26 oktober

Het seizoen is inmiddels 6 competitiewedstrijden oud waarin er al de nodige arbeid is geleverd. Vanuit het motto “hard werken is hard ontspannen” stond er een etentje gepland bij De Bonnefooi in Veenendaal.

Dit etentje is bedoeld om niet alleen de saamhorigheid te versterken van de selectie maar ook met die van het bestuur en De Veensche Businessclub.

Na de enerverende wedstrijd van ons 1e team tegen Lunteren en een meer dan geslaagd optreden van Jurjen Koops in de kantine van VRC ging het rond de klok van 18:30 uur per fiets richting De Bonnefooi.

Gezien de reacties van een ieder was met name het 1e gedeelte van de avond bijzonder geslaagd en nadat de avond werd afgesloten met enkele bijzonder goed uitgevoerde toespraken(met dank aan GJ vd W voor het subtiel souffleren) op naar deel 2 van de avond met andere woorden een deel van de groep ging richting Grand Cafe T’ Huchie en de jongere garde ging richting het Dorp(voor de jonge lezers het huidige bruisende horeca centrum) alwaar zij hun dansmoves ten toon gingen stellen.

VRC is een club waarin prestatie en plezier hand in hand gaan. Deze avond was hier een goed voorbeeld van. Een meer dan geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is en bijdraagt aan een mogelijk nog beter team gevoel.

Als laatste een dankwoord aan De Bonnefooi voor het smakelijke eten en drinken, het was weer genieten.

Marcel Hofman